Страхотно паркиране. Така асеновградчанин определи  - с обичайната доза ирония,

...
Страхотно паркиране. Така асеновградчанин определи  - с обичайната доза ирония,
Коментари Харесай

Паркиране изуми асеновградчани, но откриха извинения за водача СНИМКИ

" Страхотно паркиране ". Така асеновградчанин определи  - с нормалната доза подигравка, постъпката на лидер, който разкрил неразрешено място за белия си джип. На фотоси, публикувани във Фейсбук, се вижда машината, която е " кацнала " на пешеходна пътека в Асеновград.

Случката от ул. " Генерал Дендевил " притегля вниманието на минаващи пешеходци, които вземат решение да я създадат и притежание на своите съграждани - разпространянайки фрагментите в обществените мрежи.

Нарушението притегля вълна от смешки и оферти, само че и сериозен брой жители, които оправдават постъпката на лидера.

Според някои асеновградчани въпросната " зебра " се употребила рядко, а улицата била необятна. Други не са съгласни с тях, припомняйки, че паркирането на пешеходни пътеки предстои на наказания. Под обявата се образува самобитна полемика, в която се намесва и мъж, който твърди, че джипът е негов.

Вижте някои от мненията, предизвикани от случката:

" Поне да беше оставил вратите отворени, с цел да могат да минават пешеходците ", написа Борислав М.

" Колата е моя! Тая група би трябвало да я прекръстите на " Плювалника на Асеновград "! Само хулите. ОК сбъркал съм, по тази причина си има органи на реда, обадете се там. Вместо анонимници да разгласяват и другите да плюят.... Минете ми и през капака, в случай че желаете! Тя си има каско ", гласи част от коментар под обявата.

" Като виждам бутат се пешеходците. Те пешеходците даже не употребяват към този момент пешеходните пътеки. Я по-спокойно, по-вероятно е куче или коте да мине през нея ", написа Денис В.

" Не пречи на придвижването ", счита Стефан Б.  " Проблемът са дългите години, в които се позволяваше безсистемно строителство на огромни здания, без застраховане с паркоместа и гаражи ", разяснява асеновградчанка. Припомняме, че според Закона за придвижване по пътищата погрешно престояване или паркиране в зоната на пешеходна пътека се санкционира с санкция от 50 лв..
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР